Can I start record live playing?

All topics on Groove Agent
Post Reply
Big Bear
Junior Member
Posts: 61
Joined: Sat Feb 05, 2011 3:22 pm
Contact:

Can I start record live playing?

Post by Big Bear »

I would like to record a live playing GA4 'Beats in your soul' with variaty.
I tried the record button in the GA and read the message: 'Selected pattern uses the style player'.
Maybe one of you will explain what is possible or not possible.
Thanks! ;)
Mb. MSI Z77A-G45 / Intel Core i7-3770,s1155 3.4 Ghz / SSD 128Gb / WD 2Tb / 8Gb / Win8.1 / Roland OCTAcapture / Roland UA-EX25 / Cubase 8.5.2 / GA4.2 / Tyros3 / Korg Kronos / Clavinova / Midex8 / Fostex 812

No1DaBeats
Senior Member
Posts: 1275
Joined: Sat Nov 26, 2011 4:22 pm
Contact:

Re: Can I start record live playing?

Post by No1DaBeats »

I don't understand the question to be true.
Surface Book 2 (i7 16GB), Steinberg UR28M, Yamaha KX 49, Steinberg CMC CH, PD, TP & QC, Cubase Pro 9, WaveLab 8.0.2, Halion 6, Groove Agent 4

------

Life is too short for realtime-bouncing..

Big Bear
Junior Member
Posts: 61
Joined: Sat Feb 05, 2011 3:22 pm
Contact:

Re: Can I start record live playing?

Post by Big Bear »

Can I just push the play button in GA4 and record midi data on the GA track? :?
Mb. MSI Z77A-G45 / Intel Core i7-3770,s1155 3.4 Ghz / SSD 128Gb / WD 2Tb / 8Gb / Win8.1 / Roland OCTAcapture / Roland UA-EX25 / Cubase 8.5.2 / GA4.2 / Tyros3 / Korg Kronos / Clavinova / Midex8 / Fostex 812

No1DaBeats
Senior Member
Posts: 1275
Joined: Sat Nov 26, 2011 4:22 pm
Contact:

Re: Can I start record live playing?

Post by No1DaBeats »

http://youtu.be/xrBHgIrqowg

If you got 10 minutes, this will help you.
Surface Book 2 (i7 16GB), Steinberg UR28M, Yamaha KX 49, Steinberg CMC CH, PD, TP & QC, Cubase Pro 9, WaveLab 8.0.2, Halion 6, Groove Agent 4

------

Life is too short for realtime-bouncing..

Post Reply

Return to “Groove Agent”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest