Groove Agent SE in Elements8

All topics on Groove Agent
Post Reply
TBlanner
New Member
Posts: 17
Joined: Sun Mar 01, 2015 2:01 pm
Contact:

Groove Agent SE in Elements8

Post by TBlanner »

I downloaded the GA installer and ran it but GA still not showing. I can see HALIon and Prologue, but no GA.
I have v 8.0.2

danmor
New Member
Posts: 1
Joined: Sat Jun 20, 2015 8:36 pm
Contact:

Re: Groove Agent SE in Elements8

Post by danmor »

Same problem with me. I can see acoustic agent in mediabay but when I load Groove Agent only Beat agent is showing and cannot figure how to load Acoustic Agent

TBlanner
New Member
Posts: 17
Joined: Sun Mar 01, 2015 2:01 pm
Contact:

Re: Groove Agent SE in Elements8

Post by TBlanner »

I did a complete reinstall of Elements and now it is there. Only way I could get it to work.

Post Reply

Return to “Groove Agent”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests