Groove Agent 5 losing kits

All topics on Groove Agent
Post Reply
ibananov
New Member
Posts: 5
Joined: Mon Feb 24, 2020 9:19 am
Contact:

Groove Agent 5 losing kits

Post by ibananov »

Hi everyone.

The problem was repeatув several times. When i load some project, suddenly i detect that some of sounds in Groove agent just absent. It doesn't see samples. I have no idea how can it be, because yesterday everything was ok. I didn't change anything in Groove agent folders, but sounds is disappeared. Now i dont understand what to do with that. What i must reinstall or renew in Library manager. If someone had a similar *flower*, can you advise what to do? Thanks a lot.
Attachments
Screen Shot 2020-04-15 at 6.49.55 PM.png
(1.25 MiB) Not downloaded yet
Screen Shot 2020-04-15 at 6.47.09 PM.png
(156.82 KiB) Not downloaded yet
Screen Shot 2020-04-15 at 6.29.40 PM.png
(146.02 KiB) Not downloaded yet

User avatar
mr.roos
Senior Member
Posts: 1609
Joined: Thu Apr 07, 2011 6:56 pm
Contact:

Re: Groove Agent 5 losing kits

Post by mr.roos »

Do you use the Steinberg Library app? It might help you, it's a rather definitive sorting app that the Steinberg products stay connected to.
Cubase 10.5 Pro from SX3, WaveLab Pro 10, Groove Agent 5, iC Pro remote app, Win10 64-bit (2004 update installed - latest OS build always), Intel i7 8700 Coffee Lake 6-Core 3.2GHz, 32G DDR4 3200, Gigabyte Z390 Designare MB, Radeon RX570 Graphics card, Mackie 1640i (FireWire via TI chipset PCI-E card), 1K iRig Pads, StudioLogic Numa Compact 2X 88-Key, and Roland FP-30.

Post Reply

Return to “Groove Agent”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest