ARA problem

Post questions and find answers on the latest SpectraLayers release here.
Post Reply
gio2k
New Member
Posts: 2
Joined: Tue Feb 17, 2015 11:49 pm
Contact:

ARA problem

Post by gio2k »

I wanted to try before buying it, Spectralayer demo on Pyramix 12.5 but I have problems with ARA, it says no ARA data. Any suggestions?

Robin Lobel
Moderator
Posts: 375
Joined: Wed Jul 03, 2019 3:39 pm
Contact:

Re: ARA problem

Post by Robin Lobel »

As far as I know Pyramix does not support ARA.
I can only suggest to contact Merging Technologies and ask them to add ARA support... or at least some kind of way to set an external editor. I didn't find anything about it in the Pyramix manual.
Robin Lobel - SpectraLayers creator and lead developer

gio2k
New Member
Posts: 2
Joined: Tue Feb 17, 2015 11:49 pm
Contact:

Re: ARA problem

Post by gio2k »

Thanks, but contacting Merging is a waste of time I'll try as an external editor, thank you

Post Reply

Return to “SpectraLayers 7”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest