Unselected channel gets silenced on gain adjust

Post questions and find answers on the latest SpectraLayers release here.
Post Reply
brycem
Junior Member
Posts: 155
Joined: Wed Sep 16, 2015 1:58 am
Contact:

Unselected channel gets silenced on gain adjust

Post by brycem »

When I make a selection on one channel of a stereo pair in the ARA extension window in Cubase, then apply Process/Amplitude/Gain (negative or positive), the other unselected channel gets completely muted for the duration of the selection.

Image

Spectralayers Pro 7.0.10
Cubase 10.0.6
Windows 10
Session at 96khz sample rate
Cubase 10, Wavelab 10, Spectralayers Pro 7.0.10, Windows 10, UAD Quad, 2x RME Hdspe AES, 2x Lynx Aurora, i7 8700k, asus rog maximus x hero

brycem
Junior Member
Posts: 155
Joined: Wed Sep 16, 2015 1:58 am
Contact:

Re: Unselected channel gets silenced on gain adjust

Post by brycem »

Tested in the standalone app, 96k and 48k, same thing happens.
Cubase 10, Wavelab 10, Spectralayers Pro 7.0.10, Windows 10, UAD Quad, 2x RME Hdspe AES, 2x Lynx Aurora, i7 8700k, asus rog maximus x hero

Robin Lobel
Moderator
Posts: 379
Joined: Wed Jul 03, 2019 3:39 pm
Contact:

Re: Unselected channel gets silenced on gain adjust

Post by Robin Lobel »

Indeed I can repro. This will be fixed in the second patch.
Robin Lobel - SpectraLayers creator and lead developer

brycem
Junior Member
Posts: 155
Joined: Wed Sep 16, 2015 1:58 am
Contact:

Re: Unselected channel gets silenced on gain adjust

Post by brycem »

Cool, thank you!
Cubase 10, Wavelab 10, Spectralayers Pro 7.0.10, Windows 10, UAD Quad, 2x RME Hdspe AES, 2x Lynx Aurora, i7 8700k, asus rog maximus x hero

Post Reply

Return to “SpectraLayers 7”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest