SpectraLayers Pro 7 LC - What does LC mean?

Post questions and find answers on the latest SpectraLayers release here.
Post Reply
Technostica
New Member
Posts: 10
Joined: Mon Mar 05, 2018 11:39 am
Contact:

SpectraLayers Pro 7 LC - What does LC mean?

Post by Technostica »

I received a SpectraLayers Pro license from Magix and when I registered it today to my Steinberg account it shows in my account as SpectraLayers Pro 7 LC.
Are there any limitations or restrictions implied by the LC suffix in terms of future upgrades or if I want to sell it at some point?

Psalmster
New Member
Posts: 10
Joined: Fri Dec 14, 2018 2:44 am
Contact:

Re: SpectraLayers Pro 7 LC - What does LC mean?

Post by Psalmster »

Yes, wondering similarly.
Also, is the Magix-received license usable in all DAWs, i.e. Cubase and others?

Robin Lobel
Moderator
Posts: 375
Joined: Wed Jul 03, 2019 3:39 pm
Contact:

Re: SpectraLayers Pro 7 LC - What does LC mean?

Post by Robin Lobel »

I don't know about the license itself, but technically speaking there's only one version of SL Pro and SL Elements, regardless of the kind of license used to activate it.
Robin Lobel - SpectraLayers creator and lead developer

User avatar
dainiak
New Member
Posts: 1
Joined: Mon Aug 10, 2020 5:29 pm
Location: Moscow, Russia
Contact:

Re: SpectraLayers Pro 7 LC - What does LC mean?

Post by dainiak »

Robin Lobel wrote:
Wed Aug 05, 2020 10:32 pm
I don't know about the license itself, but technically speaking there's only one version of SL Pro and SL Elements, regardless of the kind of license used to activate it.
Could you then please forward this question to the marketing team or whoever is responsible for “LC” license suffix? Vegas has a deal right now which includes SL Pro 7 in Vegas Pro package, and the deal expires in two days, so it would be really helpful to know all the limitations of the respective licenses.

User avatar
Modularnutter
Member
Posts: 238
Joined: Sun Nov 30, 2014 7:13 pm
Contact:

Re: SpectraLayers Pro 7 LC - What does LC mean?

Post by Modularnutter »

+1 on this Please
i7 3770k - Win 10 - 64 bit
Cubase 8.5/10.5 - Wavelab 10 -Spectral layers 7 pro - Halion 6 - Cmc 3 x Fd , Tp, Qc ,Ch ¦ Rme FF/Adi 8 pro

Post Reply

Return to “SpectraLayers 7”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest